(VIDEO) Sjećate li se Rafe? Evo gdje se sada nalazi i što radi!

Foto: laudato

Rafael Dropulić nakon pobjede u talent showu snimio je album i izbacio hit “Ja sam Rafo”, skupio je hrpu obožavatelja od 6 do 60 godina, zatim je pobijedio u showu Farma na Novoj TV, a onda se vratio kući i posvetio vjeri. Na televizijske ekrane vratio se s emisijom “Blagosljevljen tek” na Laudato TV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikad nisam maštao o slavi. Maštao sam o bendu, koncertima, muziciranju, kreiranju video spotova, druženju s umjetnicima, zapravo o svemu onome što mi je nedostajalo u Pločama jer sam odrastao u generaciji koj se furala na nogomet, a ja sam bio umjetnička duša. Glazba je moju generaciju zaobišla. A slava… slavu ću sutra možda opet živjeti, pa prekosutra više neću, al’ moje mišljenje o slavi uvijek će biti isto. To je dosadna nuspojava uspjeha i ništa više od toga”, rekao je Rafo, piše Story.

“Slava nikome nije donijela sreću. Ne kažem da nema slavnih a sretnih ljudi, samo želim naglasiti da im sreću nije donijela slava. A ako ti se slava kojim slučajem dogodi treba znati da je to velika odgovornost pa ju na taj način treba i koristiti za neko veće dobro”, dodao je Rafo.

Danas je ovaj pjevač sretno oženjen i sa suprugom Marinom živi u Zagrebu, te radi kao viši stručni referent u Odjelu za turizam. “Brak nam je oboma svetinja, aktivni smo u katoličkom pokretu koji se zove Neokatekumenski put te nekoliko puta tjedno imamo aktivnosti vezane za zajednicu”, otkrio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.