(VIDEO) Tea Agejev: Vinko The Voice

Foto: Facebook

Vinkom Ćemerašem na Voiceu je pobijedila autentičnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voice Hrvatska jedan je od rijetkih emisija koju gledaju svi, čak i oni koji inače ne gledaju televiziju. Nisam jednom čula da je netko rekao: „ Ne gledamo doma TV, osim Voice-a“. Stvarno sve pohvale HTV-u koji je zadržao show tijekom cijele sezone u granicama dobrog ukusa, a da pri tom nije niti malo izgubio na atraktivnosti. Fokus na glasovne mogućnosti i izvedbeni talent uspio je ostati u prvom planu iz subote u subotu i to je prava dragocjenost u medijskom prostoru.

Različite osobnosti u žiriju i glazbeni stilovi bili su relativno pravedno raspoređeni i svatko je mogao naći nešto za svoj ukus. Ničim nas nisu izgnjavili i nitko nije bio ispod nivoa gledljivosti ili slušljivosti što se ne može reći baš za sve talent show-ove. Posebno je bilo lijepo poštovanje koje su mentori pokazivali svojim mladim kolegama i oni prema mentorima, toliko da bismo nekim srednjoškolskim i akademskim sredinama mogli preporučiti da virnu malo Voice i vide kako se uzima u obzir i dob i životne okolnosti i zrelost mlade osobe kad se pokušava potaknuti razvoj talenta.

Možda baš zato nismo svjedočili nikakvim ogorčenim trenucima niti velikim razočaranjima kod ispadanja. Svi su bili prilično zadovoljni samim iskustvom prolaska kroz jednu takvu medijsku i glazbenu školu. Nismo svjedočili nikakvim slamanjima, grubim preoblikovanjima u skladu s vizijom mentora kakvih ne manjka na umjetničkim akademijama. Sve je bilo simpatično i šarmantno od publike i natjecatelja u back stage-u, rodbine, do voditelja i pomoćnika svih vrsta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli osvrt pročitajte na Frendica.hr!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.