Višnjićev sin glumi malog Antu Gotovinu

Foto: Goran Višnjić, Facebook

U Pirovcu je nastavljeno snimanje filma i televizijske serije “General” o životnom putu hrvatskog generala Ante Gotovine u produkciji Kiklop filma i u režiji Antuna Vrdoljaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnovija glumačka zvijezda u nastanku koja će se prvi put okušati na velikom platnu je Vigo Višnjić, šestogodišnji sin hollywoodske zvijezde, javlja Večernji list.

Bez pretjerane pompe i najave mališan se danas ujutro, tvrde fotoreporteri, pojavio na setu u Pirovcu. O njemu je cijelo vrijeme skrbila mama Eva Višnjić te ljubazno zamolila da joj se ustupi makar jedna fotografija velikog trenutka za njeno dijete. I Goran je svratio dati podršku mališanu koji se na setu ponašao poput pravog profesionalca. Inače, obitelj Višnjić više ne živi u Los Angelesu, preselili su se u manji gradić, praktički u selo s pogledom na more, rekla je za Večernji list nedavno Eva.

“Tamo klinci uživaju sa životinjama, imamo štalu s konjima pa jašu, voze bicikle, veru se po drveću i beru voće. To je pravo djetinjstvo”, kazala je tada za Večernji list. Osim toga, otkrila je da u kući govore isključivo hrvatski jezik pa mali Vigo neće imati jezičnih barijera pri snimanju. Višnjićevi su roditelji i najstarijeg sina Tina i kćeri Vivien, no nije poznato jesu li i oni doputovali s mamom iz Amerike. Snimanje u Pirovcu predviđeno je svega nekoliko dana, a potom se sele na nove lokacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.