Vrba za Arku: Dođite večeras na glazbeno molitvenu večer u crkvu Majke Božje Lurdske

Foto: zajednica Arka

Zajednica Arka i zbor mladih Vrba organiziraju adventsku glazbeno molitvenu večer s ciljem prikupljanja sredstava za zajednicu Arka. Susret će se održati u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu u Vrbanićevoj ulici 35, u subotu, 17. 12. u 19.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moći će se čuti adventske i božićne pjesme u izvedbi zbora mladih Vrba i Jane Rogoz, osobe s intelektualnim teškoćama, te zajedničko svjedočanstvo Mateja Lovrića i Dominika Baričevića, osobe s intelektualnim teškoćama.

Cijela večer humanitarnog je karaktera pa će posjetitelji moći donirati zajednici Arka, ali i odabrati božićne poklone među proizvodima M’Arka radionice osmijeha. Voditelj Arke Miron Perić uputio je poziv svim ljudima dobre volje: „Uz izvedbu zbora mladih Vrba, sudjelovat će i članovi Arke, osobe s intelektualnim teškoćama, među kojima su i neki kojima će ovo biti prvi javni nastup. Stoga vas pozivamo da dođete u velikom broju i podržite ih. Zajedno ćemo pjevati, moliti i svjedočiti u predbožićnom ozračju.“

Zajednica Arka svakodnevno se brine o 20 osoba s intelektualnim teškoćama. Njezine usluge su potpuno besplatne, a žive isključivo radi dobročinitelja, zajednica i pojedinaca koji su u onome što žive prepoznali nešto vrijedno. Vaša spremnost da pomognete omogućava Arci da pruža podršku onim najslabijima u našem društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako želite podržati Arku novčanim darom, možete to učiniti ovdje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.