Agent Raiola otkriva kako je Pogba završio u Unitedu?

Foto: fah

Mino Raiola, trenutno najjači agent, koji je ovog ljeta potvrdio dominaciju na tržištu nogometaša upravo transferima zvijezda u United, u intervjuu za nizozemski Volksrant otkriva kako je Pogba završio upravo tamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zlatan me je nazvao i zaprijetio mi: Ako Pogbu prodaš negdje drugo, a ne u Manchester United, slomit ću ti noge”, otkrio je i ispunio Ibrinu želju da u novom klubu zaigra s povratnikom na Old Trafford, pa se švedskom napadaču koji je tamo došao besplatno, pridružio i Pogba za rekordnu odštetu od 105 milijuna eura, koliko je dobio njegov bivši klub Juventus.

“Meni bi igrao kao lijevi ofenzivni veznjak, gdje bi s njegovom moći, snagom i tehnikom bio nezaustavljiv”, rekao je o tome gdje bi mu igrao Pogba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.