Ako će se stadion na Maksimiru rušiti gdje će Dinamo igrati svoje europske utakmice?

Foto: fah

Prema svemu sudeći rušit će se stadion na Maksimiru te će se graditi novi, dok taj novi stadion ne bude zagotovljen Dinamo bi se trebao iseliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako pišu Sportske novosti Modri bi svoje europske utakmice trebali igrati na stadionu u Osijeku ako do idućeg ljeta bude završena izgradnja stadiona na Pampasu.

Naravno, još je rano te još uvijek službeno iz Dinama takve potvrde nema niti su po tom pitanju službeno kontaktirali nekoga iz redova prvoligaša s Drave. Navodno u Osijeku spremno čekaju da se to dogodi, ako se uopće dogodi.

”Mi ćemo rado svoj stadion na korištenje ustupiti Dinamu za potrebe utakmica Lige prvaka. I ne samo njemu, nego svakom klubu u Hrvatskoj. Ima samo nešto, bit ćemo u mogućnosti to učiniti ako se njegovi europski nastupi ne poklope s našima”, kazao je predsjednik NK Osijek Ivan Meštrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Osijek ne bi imao ništa protiv, naprotiv, Modri su dobrodošli…

Obuzet radošću i emocijama koje su ga preplavile nakon pobjede Bijelo-plavih nad Rijekom očito je dodatno u sebi podgrijao optimizam da i Osijek može plasmanom u prvenstvu Prve HNL dohvatiti pravo nastupa u kvalifikacijama za Ligu prvaka u kojoj će idućeg ljeta Hrvatska imati dva predstavnika. Da će do tada izgradnja novog stadiona na Pampasu biti završena, u to uopće ne sumnja.

A da će grad na Dravi biti domaćin našim dvama klubovima u tom elitnom, najuglednijem klupskom natjecanju u Europi, nešto je o čemu se dosad ni sanjati nije moglo, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.