Ante Ćorić želi napustiti Dinamo: Želim ići bilo kamo, samo da idem

Foto: fah

Mladi hrvatski reprezentativac Ante Ćorić iznenadio je mnoge izjavom u kojoj je rekao da želi napustiti Dinamo, da je nezadovoljan minutažom i odnosu u klubu. Novinarima Sportskih novosti otkrio je da nije zadovoljan te da želi otići iz Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gotovo je, idem, ne želim više ostati u klubu u kojem me ne poštuju”, rekao je Ćorić za Sportske novosti. Talentirani 18-godišnjak ljudima u Dinamu zamjera nedostatak minutaže te jako loše odnose unutar kluba.

“Čak i kada se ozljedim na treningu dođe samo fizioterapeut. Trener ni ne pita ništa. Uvijek ću biti navijač Dinama, ali ne želim ostati zbog stožera i još nekih ljudi. Ako treba igrat ću i za juniore. Nemam problem s time.”

Naveo je da je ljut na Zdravka Mamića koji je ispao nekorektan: “Ljut sam jer jedno smo razgovarali kad sam potpisivao profesionalni ugovor, da ću igrati, razočaran sam što se tiče Zdravka Mamića jer je ispao nekorektan.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne vidim se više u Dinamu. Želim ići bilo kamo, samo da idem”, ponovio je.

Nešto kasnije Ćorić je preko Instagrama poručio nešto blažu poruku.

Ovaj tekst je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost u životu ponekad ne bude sve onako kako smo zamislili. Igrati za Dinamo je ostvarenje moga sna, kao što bi bilo svakom klincu koji voli nogomet i Dinamo. Iako je Dinamo u meni i ja u njemu izgleda da mu nisam potreban. Ne, nisam ovu odluku donio ishitreno niti iznenada kako pojedini pišu ili kao glavni razlog navode nezadovoljstvo minutažom i neigranje. Mlad sam i sa svojih 18 godina svjestan sam da je veliko igrati u klubu koji osvaja 10 uzastopnih naslova i igra ligu prvaka. Iako u zadnje vrijeme je minutaza sve manja, a koji su razlozi u to ne bih ulazio. Htio bih naglasiti da je prije svega i isključivi razlog ove moje odluke i ne zadovoljstva ODNOS stožera i ljudi u klubu prema meni. Žao mi je zbog cjelokupne situacije, ali kad ti okrenu leđa onda ne preostaje puno izlaza. Što se tiče raznih napisa o mojoj obitelji, ona je jedini i najvrijedniji izvor moje motivacije kroz život, da uvijek budem što bolji i hvala im što su uvijek uz mene, te podržavaju svaku moju odluku. Dinamo ce uvijek biti moja ljubav, a pun maksimir moj san. Volim te Dinamo!

Fotografiju objavljuje Ante Ćorić (@ante_coric24)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.