Armada povodom Dana sjećanja za žrtvu Vukovara zapalila baklje

Foto: Facebook Balkanski navijači

Povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara Armada je još jednom zapalila baklje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan sjećanja obilježava se 18.11. Hrvatski sabor donio je 1999. godine Odluku o proglašenju 18.11. Danom sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine, kojom je određeno na dostojanstven i primjeren način odati počast svim sudionicima obrane grada Vukovara – grada simbola hrvatske slobode.

Program Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. – 2019. sa svojim popratnim događajima započinje 8.11., a središnji događaj 18.11. je „Kolona sjećanja“ kojom se odaje počast svim žrtvama Vukovara za Domovinu. I ove godine polazak Kolone sjećanja je iz Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana Županijskom ulicom, potom kolona prolazi kroz centar grada Vukovara preko mosta Jean Michel-Nicoliera te se nastavlja Radićevom ulicom i Ulicom bana Josipa Jelačića sve do Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.