AS tvrdi: ‘Luka Modrić je odbio Hrvatsku zbog produženja ugovora s Realom’

Foto: Twitter

Luka Modrić neće igrati utakmice Lige nacije u rujnu protiv Portugala i Francuske. Madridski AS tvrdi kako je Modrić odbio povesti Hrvatsku protiv prvaka Europe i svijeta kako bi se što bolje pripremio za vjerojatno posljednju sezonu u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić želi biti u najboljem mogućem stanju na pripremama za Realovu novu sezonu i zato je izborniku Hrvatske otkazao dolazak na okupljanje i igranje dviju jakih utakmica”, piše As.

“Važnije mu je da se dokaže Zidaneu nego Daliću jer ulazi u zadnju godinu ugovora s Realom, a izjavio je da ga još nitko iz kluba nije kontaktirao oko produljenja suradnje”, pišu.

“Modrić želi što prije sjesti s vodstvom kluba i produljiti ugovor za još jednu sezonu kako bi 2021/22. odigrao na vrhunskoj razini jer mu je cilj da SP u Kataru, na kojem će imati 36 godina, dočeka u najboljoj formi”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Real je do kraja prijelaznog roka sve prepustio Modriću. Bit će kako on odluči”, ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.