Atletico se bori za naslov prvaka, a Crnogorac Savić i Slovenac Oblak uživaju na ‘korona partyju’

Foto: fah

Tjedan dana prije velikog derbija protiv Barcelone, koji bi mogao presuditi i bitku za naslov prvaka Španjolske, dva igrača madridskog Atletica, trenutno vodeće momčadi španjolske lige, Crnogorac Stefan Savić i Slovenac Jan Oblak, uhvaćeni na privatnom korona partyju s cigaretom u ruci, pišu španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, fotografije sa spornog slavlja pojavile su se u javnosti nakon što je jedan od sudionika partyja objavio story na Instagramu. Tako se na spornim fotografijama može primijetiti spomenuti dvojac kako uživa na  slavlju s velikim brojem ljudi, bez maski i držanja distance, prenosi portal gol.dnevnik.hr.

Kad smo kod distanci i maski, malo se koji novinar u Hrvatskoj drži takvih mjera, pa su takve primjedbe u najmanju ruku licemjerne. Međutim, pustimo to zasad.

Idemo dalje, slavlje je bilo na otvorenom prostoru. Ako se to uopće može nazvati opravdanjem. Međutim, ovo im se nikako ne može opravdati jer se nalaze u jeku borbe za titulu prvaka, a dobro znaju koliko je pandemija koronavirusa bila pogubna za njihov pad na tablici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico Madrid jedna je od momčadi španjolskog prvenstva koja je bila najteže pogođena pandemijom koronavirusa, zbog čega trener Diego Simeone tjednima nije mogao računati na nekolicinu najboljih igrača svoje momčadi. Jan Oblak jedan je od kapetana momčadi, dok je Savić jedan od iskusnijih igrača čija se riječ pozorno sluša u svlačionici.

Na kraju bit će zanimljivo vidjeti reakciju samog trenera Simeonea. On će odlučiti o eventualnim sankcijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.