Blanka Vlašić otvoreno: Obraćenje je bilo dar, a lagala bih kada bih rekla da već polako ne razmišljam da jednog dana imam obitelj

Foto: Susret u RIječi

Atletičarka Blanka Vlašić ima 35 godina i svoje sportske uspjehe pomalo ostavlja iza sebe i usmjerava se na obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je prije nekoliko dana rekla za Večernji list trenira iz gušta.

“Nema više stresa. Treniram iz gušta, treniram onoliko koliko mogu, ne idem više preko granice boli. Polako se educiram o nekim drugim stvarima. I da, lagala bih kada bih rekla da već polako ne razmišljam da jednog dana imam obitelj”, pojasnila je.

Opisala je da su Olimpijske igre u Riju na kojima je osvojila brončanu medalju za nju bile pravo čudo jer je bila operirana iste godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da se razumijemo, u Rio sam išla ozlijeđena. Daleko od toga da je bilo sve idealno. Na kraju je brončana medalja bila nagrada za sve muke koje sam tamo proživjela”, kaže ona.

Misli i dalje nastupati, ali ne ide preko granica.

“Tko kaže da neću nastupati i nakon Tokija. Tko zna što je još sve zapisano u knjigama za mene. Kada jednom dođe kraj, vjerojatno ću ostati u atletici, na ovaj ili na onaj način”, istaknula je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jednom je progovorila o svom obraćenju.

“Brat mi je pričao o svom obraćenju i o Bogu. Krenuli smo prema autima i tamo, na tom pustom parkiralištu, za vrijeme njegova monologa dogodilo se moje obraćenje. To je bio dar. Izljev Duha Svetoga koji je promijenio cijeli moj život. I mene cijelu iz korijena. Ubrzo sam isplakala svoj prijašnji život. Otišla sam prvi put u crkvu na misu, ispovjedila se i pričestila”, ispričala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.