Blažević ističe prijateljstvo s Dodikom i želju da trenira Republiku Srpsku

Foto: fah

Ćiro Blažević u novom istupu u bosanskohercegovačkoj javnosti istakao je “da je spreman voditi reprezentaciju Republike Srpske ako ga njen predsjednik Milorad Dodik pozove”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da je ta Blaževićeva izjava uznemirila duhove u Bosni i Hercegovini čiji je izbornik ne tako davno baš bio hrvatski trener (2008-2010).

Mile Kovačević, predsjednik Nogometnog saveza Republike Srpske u srijedu je izjavio kako je dogovoreno da reprezentacije Srbije i RS-a svoj prijateljski dvoboj odigraju 4. rujna na Gradskom stadionu u Banja Luci.

Blaževića su bosanskohercegovački novinari pitali za potvrdu njegove namjere:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Da, ja sam sportaš i ja to gledam samo sa sportske strane. Ne vidim ništa sporno u tome da vodim reprezentaciju Republike Srpske. Još ako bi me moj prijatelj Milorad Dodik pozvao, vjerujte da mi ne bi bilo mrsko da se nađem u toj ulozi. Ponavljam vam da sam sportaš. Vrijeme je da prestanemo s podjelama i da na ovim prostorima svi budemo jedinstveni kako je to nekada bilo. Iskreno rečeno, izgledi za takvo što su mali, a ja sam trenutno fokusiran na Slobodu i stoposto sam u tom poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.