Čačić: Je li Nikola Kalinić kod nekog drugog igrao više nego kod mene?’

Foto: fah

Nikola Kalinić počeo je zabijati golove kao na tekućoj traci, dva Slovanu, tri Cagliariju. To je komentirao i izbornik Ante Čačić: “Fantastično i divno. Ali, teško mi je sad to pojedinačno komentirati…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ma dajte, pa tu je Nikola, nemojte praviti animozitet. Oni su svi za mene veselje i radost, da igraju, zabijaju, asistiraju. Pa Nikola je tu, najuže, pitam ja vas da li je kod nekog drugog igrao više nego kod mene?! Nikola je nadasve “ok” i to je sjajna vijest za sve nas da je u takvoj golgeterskoj formi”, kaže izbornik Čačić za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.