Capan: Tužni smo, ali mislim da svi moramo biti ponosni

Foto: snimka zaslona

Kapetan Marko Capan u izjavi nakon poraza u finalu Lige prvaka mladih djelovao je, očekivano, jako razočarano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svi smo trenutno tužni jer nismo osvojili prvo mjesto. Mislim da je ovo medalja zlatnog sjaja, mukotrpno smo radili kako bi došli do nje. Mislim da svi trebamo biti ponosni i kada se slegnu dojmovi mislim da ćemo znati što smo napravili, rekao je.

Hajduk je malo toga pokazao u prvih 45 minuta.

– Ušli smo kako smo se dogovorili, falilo je mirnoće, prebrzo smo gubili lopte, Nizozemci su bili bolja i kvalitetnija ekipa od nas danas. Čestitam im na pobjedi. Idemo skupiti glave i biti svi zajedno u ovom porazu, odnosno zapravo u pobjedi, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističe i da su se stvari možda mogle drugačije razviti.

– Da smo izdržali prvo poluvrijeme bez gola, možda bi bilo drugačije. Ili da je ušla ona lopta Pukstaša, no što je tu je, dodaje.

Ističe da su njihovi navijači najbolji.

– Nemam riječi, doći podržati juniore u ovolikom broju je nevjerojatno. Znam da su ponosni na nas, ali zapravo smo i mi jako ponosni na njih, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roko Brajković također je rekao da je tužan zbog poraza.

– Ponosni smo i razočarani. To je nogomet, bit će i lijepih i ružnijih trenutaka, iz ovoga trebamo naučiti lekciju, mi smo mladi, imamo puno utakmica pred sobom. Neki će ovako igrati Ligu prvaka za seniore, ponosni smo i idemo dalje nastaviti sezonu, ističe.

Hajduka je bio najmlađa od četiri ekipa na finalnom turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– AZ je pokazao na terenu, izdominirali su nas u svakom segmentu. Nije bio naš dan, nismo imali energiju kao u proteklim utakmicama, dodaje Brajković.

Osvrnuo se i na navijače.

– Sve je ovo prekrasna priča koja ne bi bila moguća bez naših navijačima. Htio bih zahvaliti na pređenim kilometrima i novcu koji su potrošli na nas. Najviše nam je žao zbog njih. Dali smo sve od sebe, ali jednostavno nije išlo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.