Cibona vodila protiv Crvene zvezde pa pala u završnici

Košarkaši Cibone regularni dio sezone u ABA ligi završili su domaćim porazom od Crvene zvezde 76-67. ‘Vukovi’ su uoči skorašnjih novih susreta na Final Fouru, ugostili prvoplasiranu momčad lige, koja je potvrdila dominaciju pobjedom u Draženovu domu u samoj završnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona je dobro otvorila utakmicu te je imala +6 da bi prvu četvrtinu završila da bi završilo s prednošću 27-22. Dario Šarić je u drugoj nastavio sa sjajnim igrama, a košem Sirišćevića u jednom trenutku cibosi su imali i +12, no na poluvrijeme su otišli pak s 43-35.

U nastavku utakmice Rimčeva je momčad do posljednje četvrtine držala prednost od šest koševa, no onda su gosti ubacili u višu brzinu te su nevjerojatnom serijom 23-4 preokrenili i šokirali Cibonu za 22. pobjedu u ligi.

Poraz Cibone znači da u polufinalu Final Foura neće biti hrvatskog okršaja sa Cedevitom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji kod Cibone bio je Šarić s 15 koševa i četiri skoka te Planinić s 13 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.