Cristiano Ronaldo se oglasio: ‘Ostajem fokusiran na svoju karijeru i posao’

epa09274032 Cristiano Ronaldo of Portugal celebrates after scoring his team's second goal during the UEFA EURO 2020 group F preliminary round soccer match between Hungary and Portugal in Budapest, Hungary, 15 June 2021. EPA/Bernadett Szabo / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

Oglasio se Cristiano Ronaldo na Instagramu i odgovorio na medijske natpise i objave da u 36. godini i nakon tri godine u Juventusu odlazi iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi koji me znaju svjesni su koliko sam fokusiran na svoj posao. Manje priče i više rada je moto koji me vodi od početka karijere. Međutim, zbog svega izrečenog i napisanog u zadnje vrijeme moram izraziti ono što je doista moj stav.

Više nego što se time omalovažava mene kao igrača i čovjeka, način na koji se o mojoj budućnosti raspravlja u medijima je iskaz nepoštovanja prema svim klubovima u tim tračevima, kao i prema njihovim igračima i osoblju.

Moja priča u Realu je ispisana. Zabilježena. U riječima i brojkama, u trofejima i titulama, u rekordima i naslovima. Ona je u muzeju na Bernabeuu, ali i u sjećanju svakog navijača kluba. Više od svega što sam tamo postigao sjećam se da sam u devet godina s navijačima Reala imao odnos pun uzajamne ljubavi i poštovanja, koji je takav ostao danas i koji će takav ostati zauvijek. Znam da će me pravi navijači Reala uvijek nositi u srcu, kao što ću i ja njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ove epizode, medijske priče me povezuje s ostalim klubovima iz raznih liga, pri čemu se nitko nije ni potrudio pronaći istinu.

Prekidam svoju šutnju kako bih rekao da ne mogu dopustiti ljudima da se igraju mojim imenom. Ostajem fokusiran na svoju karijeru i posao, predan i pripremljen za sve izazove koji me čekaju. Sve ostalo? Sve ostalo je samo priča”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.