Cvitanović: Nisam zabrinut, pobijedili smo utakmicu, znali smo da će biti teško

Foto: fah

Dinamo je u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige minimalno (2:1) svladao Odds.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam zabrinut, pobijedili smo utakmicu. Znali smo da će biti teško, da sve ovisi samo o nama. I to je tako izgledalo. Čestitam igračima, dali su svoj maksimum, samo nas je nedostatak sportske sreće odvojio od uvjerljive pobjede. Uspjeli smo se vratiti nakon 0:1, gol smo primili kada su gosti prvi put prešli centar. No, uspjeli smo se vratiti i to je pozitivno” rekao je Mario Cvitanović.

“Nije lako igrati na punu i gustu obranu, kada se suparnik tako povuče, ali mi smo stvorili 7-8 vrlo kvalitetnih prigoda, a to pokazuje koliku kvalitetu imamo u svojim redovima. Malo smo se potrošili u takvom ritmu, pa pali u drugom dijelu, no i u tom smo periodu stvorili dvije-tri dobre situacije. Ali, po mom je mišljenju suparnički vratar bio igrač utakmice. Sada se pripremamo za dvoboj s Osijekom, pa u četvrtak idemo u Norvešku po prolaz,” dodao je.

Trener Oddsa Dag-Eilev Fagermo kaže: “Odigrali smo dobru obranu, zadnjih 15-ak minuta prvog dijela smo jedino imali manjih problema; Dinamo je tada ipak ozbiljnije dominirao. U nastavku smo bili na nivou, imali čak i veću kontrole lopte u nekim trenucima. Žalimo za prigodu s kraja prvoga dijela koju je propustio Riski, tu smo mogli još jednom zabiti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naš plan za utakmicu je stvarno uspio, Dinamo me ničime nije iznenadio. Očekivali smo da će ovdje zaigrati s tri napadača, samo je njihov lijevi bek (Lecjaks) bio bolji nego što smo očekivali. Imao sam dojam da se Dinamo u nastavku umorio, kod nas ćemo igrati na umjetnoj travi, a to modrima može biti dodatan problem. I sada nakon ovako dobrog rezultata u Zagrebu očekujemo više navijača na uzvratnoj utakmici”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.