Dok je trenirao preminuo 27-godišnji bivši košarkaš Crvene zvezde

Foto: Instagram

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Michael Ojo, preminuo je danas u 27. godini dok je trenirao na stadionu Nogometnog kluba Partizan u teretani u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nepotvrđenim informacijama nigerijski je centar najprije osjetio mučninu, a vrlo brzo nakon toga je preminuo. Prema svemu sudeći radilo se o srčanom udaru. Hitna pomoć je na stadion stigla u 12 sati i dvadeset minuta.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

First pro trophy, dedicated to you @dlsprat for always believing in me. 👊🏾❤️❌🅾️

A post shared by Michael Ojo .O (@lokoibadan) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u kolovozu 2017. Ojo je potpisao višegodišnji ugovor s FMP-om, a tijekom sezone  2017/18 u ABA ligi je imao prosjek od 12 koševa i šest skokova po utakmici. Iako je Ojo bio član KK Crvena zvezda govorilo se da novi trener, Saša Obradović, na njega ne računa te da je trebao napustiti Crvenu zvezdu, za koju je u svim natjecanjima u prethodne dvije sezone odigrao 108 utakmica.

Ojo je inače bio Nigerijac s američkom putovnicom kao student Florida statea, a bio je na NBA Draftu 2017. godine, međutim, nisu ga izabrali. Sa Crvenom zvezdom je uspio osvojiti tri trofeja, Superkup bespotrebne regionalne ABA lige 2018. godine, prvenstvo Srbije 2019. godine i ABA ligu te iste godine.

Glede Oja on je bio karakterističan i po tome da je nosio broj tenisica 55 te je zbog toga Nike uložio 15 000 dolara kako bi napravili tenisice po mjeri za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.