Dokaz popularnosti hrvatskog kapetana: Zanimljivost o Luki Modriću objavljena u Turskoj obišla većinu svjetskih medija

Foto: fah

O kapetanu Vatrenih, Luki Modriću, koji je i prema britanskom The Guardianu izabran, zajedno s Ivanom Rakitićem,  u najbolju postavu prvog dijela Svjetskog prvenstva, piše i govori cijeli svijet. Uglavnom se o zvijezdi Reala sve zna, a piše sa strahopoštovanjem. Iza njega je sjajna sezona u Realu, nova osvojena Liga prvaka, a od njega i njegove igre puno ovisi i krajnji domet Vatrenih na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turski mediji su ipak uspjeli ”iskopati” jednu zanimljivost o kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije, koji je prema nekim anketama prvi igrač, prvog dijela prvenstva, govorimo, dakako, o grupnoj fazi.  Turskim je medijima jednu zanimljivost o Luki Modriću otkrio bivši hrvatski reprezentativac, Milan Rapaić.  Miki je otkrio kako je Modrić zamalo završio u turskom Fenerbahčeu. Vijest je to koju su danas prenijeli gotovo svi sportski mediji svijeta.  Iako vijest sama po sebe nema nekakav značaj pred utakmicu istine protiv Danske u četvrtfinalu SP-a ona jasno pokazuje koliko je veliko zanimanje navijača diljem svijeta za Modrića i koliko je velika popularnost kapetana Vatrenih.

”Uvijek tražim igrače za Fenerbahče, a znam ih puno koji bi mogli zaigrati za moj bivši klub. Tako sam svojevremeno Fenerbahčeu preporučio Luku Modrića. On je još bio mlad, igrao je za Dinamo i zamalo je došlo do tog transfera. No, samo godinu dana poslije uzeo ga je Tottenham koji je ponudio ogroman novac”, prepričao je turskim medijima popularni Milan Miki Rapaić.

Inače, Rapaić je bio junak velike hrvatske pobjede na Svjetskom prvenstvu prije 16 godina u Japanu i Južnoj Koreji protiv Italije 2:1. Zajedno s Ivicom Olićem Miki je preokrenuo utakmicu i odveo Vatrene do pobjede, koja, nažalost, u konačnici nije bila dovoljna za prolazak skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.