Đokovića vratili u hotel Park: Prosvjedi protiv korona mjera pred Rod Laver Arenom

đoković
Foto: snimka zaslona

Novak Đoković vraćen je u pritvor rano jutros po srednjoeuropskom vremenu. Ponovno je u Hotelu Park, gdje je bio smješten i prvi put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković će tako još jedanput prenoćiti u tom hotelu jer je objava konačne odluke predviđena u 9:30 ujutro po lokalnom, odnosno večeras u 23:30 po srednjoeuropskom vremenu.

> Đoković na Saveznom sudu: Ide u pritvor na tajnu lokaciju

> Odluka ministra: Đokoviću opet odbijena viza, prijeti mu deportacija iz Australije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred hotelom traju prosvjedi, ali ne zbog tenisača, nego zbog ostalih imigranata koji su pritvoreni na istome mjestu dok čekaju odluku o azilu.

S druge strane, pred Rod Laver Arenom okupilo oko 200 prosvjednika. Riječ je o ljudima koji nisu Đokovićevi pristaše, ali prosvjeduju protiv korona mjera.

“Oslobodite Novaka” i “Pustite ga da igra” neki su od transparenata posvećenih tenisaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.