Dušebajev: ‘Možda su oni umorni, ali znamo da se žele boriti i doći do kraja’

Foto; snimka zaslona

Španjolski reprezentativac Alex Dušebajev najavio je finalni okršaj protiv Hrvatske za europski naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Nismo ni mi toliko odmorni, bilo je teško dosad, no kao i što za nas, tako i za Hrvate. Sad je ostalo samo finale, bit će borba, sve ćemo od sebe dati, ali kao i Hrvati”, najavio je Dušebajev.

“Neće se riješiti do zadnje minute, sekunde, kao što je i uvijek kad igraš protiv ekipe kao što je Hrvatska, ne možeš se opustiti nijednu sekundu”, dodao je.

“Znam da su umorni, možda nemaju takvu rotaciju kao mi, imaju igrače s punom minutažom na ovom turniru, ali kad imaš toliko navijača da na tribinama izgleda kao Arena u Zagrebu, to još da ekstra energije kad ti nedostaje. Možda su oni umorni, ali znamo da se žele boriti i doći do kraja. Mi ćemo dati sve od sebe da uzmemo to zlato”, kaže Dušebajev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Protiv hrvatske obrane je teško, Duvnjak je u velikoj formi, jedan je od najboljih na turniru. Zasluženo su u finalu, borili su se u obrani, nitko im nije dao 30 golova. Kad im golman brani, osjećaju se puno bolje i imaju više snage u napadu”, kaže Dušebajev.

“U dobroj smo formi, ali to nije bitno u finalu. I mi i oni smo dobro igrali da bi došli do finala. Sad se samo treba truditi u finalu i dati sve od sebe da se osvoji finale. Sigurno se ništa neće riješiti do zadnje sekunde”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.