Dva pogotka Mandžukića; Real slavio kod kuće!

U 21. kolu španjolskog nogometnog prvenstva madridski Atletico slavio je večeras u gostima kod Eibara s 3:1, a hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić bio je dvostruki strijelac u toj pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madriđani su poveli pogotkom Antoinea Griezmanna u 7. minuti, a pobjedu je potvrdio “Super Mario” golovima u 23. i 25. minuti. Mogao je Mandžukić upisati i hat-trick, ali je njegov udarac glavom u 76. minuti obranio vratar Irureta. “Mandžo” je ove sezone postigao 18 golova u svim natjecanjima, od čega 10 u Primeri. Počasni gol za domaćine zabio je Federico Piovaccari u 89. minuti utakmice.

Vodeći sastav Primere Real Madrid savladao je na svom Santiago Bernabeu baskijski Real Sociedad sa 4:1 i tako povećao prednost ispred Barcelone, koja u nedjelju dočekuje opasni Villarreal, na četiri boda.

SPAIN SOCCER PRIMERA DIVISION
Gosti iz San Sebastiana poveli su na samom početku dvoboja preko Elustonda u prvoj minuti susreta, ali je James Rodriguez poravnao rezultat nakon samo tri minute , da bi Sergio Ramos doveo Real u vodstvo prije odlaska na odmor u 37. minuti. U nastavku je pobjedu s dva gola potvrdio Karim Benzema (52, 76).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić nije se oporavio od ozljede mišića lijeve natkoljenice, te nije konkurirao za nastup u momčadi “kraljevskog kluba”. Njegov povratak očekuje je kroz tjedan-dva, prema optimističnim prognozama s Bernabeua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.