EHF izostavio Hrvate iz najbolje sedmorice prvog kruga

Foto: EHF

Europska rukometna organizacija odabrala je najbolju momčad prvog kruga natjecanja. U najboljoj sedmorici nema nijednog reprezentativca Hrvatske što čudi jer Kauboji su u prvoj fazi bili prvi u svojoj grupi s tri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domagoj Duvnjak napokon je zdrav i igra u odličnoj formi, dok Luka Cindrić oduševljava svojim prolazima, asistencijama i pogocima. Za njih nije bilo mjesta u izboru EHF-a, kao ni za vratara Marina Šegu koji je briljirao među vratnicama protiv Srbije.

EHF se odlučio za dva igrača koji su se sa svojim selekcijama oprostili već nakon prvog kruga, a izabrani su isključivo iz razloga jer su bili daleko najbolji strijelci svojih reprezentacija. Švicarac Andy Schmid u tri utakmice zabio je 27 golova i upisao 15 asistencija, a Kay Smits zabio je 22 pogotka i upisao pet asistencija.

Uz Schmida i Smitsa, u najbolju sedmoricu prvog kruga uvrstili su se Blaž Janc, Sander Sagosen, Artsem Karalek, Magnus Longal i na vratima Perez de Vargas, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.