Engleski mediji: Vlasnik Facebooka kupuje Tottenham, Spursi demantirali vijest

Foto: fah

Prema pisanju britanskih novina, vlasnik Facebooka Mark Zuckerberg namjerava kupiti engleskog nogometnog premierligaša Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su objavili kako američka tvrtka Iconiq Capital čiji je vlasnik Zuckerberg namjerava kupiti londonski klub za čak 1,2 milijarde eura. Međutim, vodstvo Spursa je odmah demantiralo ovu vijest.

“Nismo u nikakvim pregovorima oko prodaje kluba. Klub se zadužio u bankama kako bi osigurao sredstva za izgradnju novog stadiona. Međutim, nema riječi o ikakvoj prodaji,” poručio je vlasnik kluba Joe Lewis.

Lewis je kupio klub 2001. godine, a trenutačno posjeduje 85,55 posto dionica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursi su se zadužili za 450 milijuna eura u jednoj američkoj banci kako bi izgradili novi stadion, koji će zamijeniti nedavno srušeni White Hart Lane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.