Erlić: Nisam nikada igrao takvu utakmicu gdje su i suparnički navijači skandirali nekom našem igraču

vatreni
Foto: Drago Sopta/HNS

Martin Erlić ušao je u polufinalnoj utakmici protiv Nizozemske u igru u vrlo delikatnoj situaciji, ali svoj je posao odradio na visokoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sada je Hrvatska u potpunosti okrenuta finalu sa Španjolskom.

“Španjolci su mladi i talentirani, možda nekome i nepoznati, a katkad je nezgodno kad ne poznaš igrača. Napravili su promjene u momčadi u odnosu na ranija razdoblja, ali uvjeren sam da ćemo ih dobro proanalizirati. Mi smo od prvog dana odlični, u momčadi vlada sjajna atmosfera i dobro radimo, to nas krasi. Idemo ovo finale odraditi što je najbolje moguće. Trebamo uživati u nogometu i završiti sezonu na najbolji mogući način”.

O ozračju tijekom dvoboja s Nizozemskom…

“Bilo je fantastično i prije utakmice, kao da smo igrali u Hrvatskoj. Hvala navijačima, očekujemo da će biti još bolja atmosfera u finalu”.

Rodri je jedan od važnijih igrača španjolske reprezentacije…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Riječ je o fantastičnom igraču, svi znamo kakvu je sezonu odigrao, on je možda je i glavni faktor za tiki-taka nogomet Španjolaca. Međutim, nećemo se bazirati samo na njemu, Španjolska ima još deset sjajnih igrača”.

Luka Modrić zna puno o Španjolcima…

“Nismo razgovarali o njima, imamo danas trening pa ćemo međusobno popričati. Luka zna kako tko igra i pomoći će nam. Danas imamo trening, skupit ćemo se i dogovoriti što ćemo i kako igrati. Ovacije Luki? Nisam nikada igrao takvu utakmicu gdje su i suparnički navijači skandirali nekom našem igraču. Luka to zaslužuje, to je najmanje što može dobiti. Nadam se da ćemo svi skupa još uživati u tome”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.