Vatreni četiri dana nakon finala iznenadio javnost: Nije na odmoru, nego pomaže roditeljima u poljoprivredi

vatreni
Foto: Drago Sopta/HNS

Većina hrvatskih reprezentativaca zasluženo je otišla na odmor nakon iscrpljujuće borbe na završnom turniru Lige nacija, ali ne i Vatreni Martin Erlić. On se vratio kući svojih roditelja u Tinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mjestu smještenom u zadarskom zaleđu između Biograda i Benkovca Erlićevi roditelji žive od poljoprivrede i stočarstva, pa im je u tome pomagao i Erlić.

Foto: snimka zaslona Instagram

“Kad sam doma uvijek pomognem svojima i ne sramim se toga. To me čini ponosnim. Imamo OPG i svi radimo sve, čast mi je što imam takvu obitelj koja radi sjajan posao”, govorio je Erlić u jednom od intervjua.

Ovaj put je radio na polju svojih roditelja, što mu očito nije strano jer je radio i u djetinjstvu. Kako i sam kaže – to mu i danas nije problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Španjolska na tronu: Hrvatska osvojila srebro u finalu Lige nacija

Podsjetimo, nakon nevjerojatne drame Vatreni su poraženi od Španjolske u finalu Lige nacija. O pobjedi su odlučili jedanaesterci, u kojima je Španjolska ipak bila bolja.

Španjolska nogometna reprezentacija osvojila je treće izdanje Uefine Lige nacija pobjedom u finalu. Odigrano je pred 40.000 gledatelja na stadionu Feijenoord “De Kuip” u Rotterdamu. Do pobjede su Španjolci stigli boljim izvođenjem jedanaesteraca (5-4), jer nakon 120 minuta igre nije bilo pogodaka.

Nikola Vlašić, Marcelo Brozović, Luka Modrić bili su precizni izvođači u prve tri serije, ali je udarac Lovre Majera u četvrtoj seriji obranio Simon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perišić je pogodio u petoj seriji i ostavio Hrvatsku “na životu”.

Joselu, Rodri, Mikel Merino, Marco Asensio bili su precizni za Španjolce, ali je u petoj seriji Aymeric Laporte pogodio gredu.

U šestoj seriji Simon je obranio udarac Brune Petkovića, a drugu meč-loptu za Španjolsku iskoristio je Dani Carvajal i tako donio trofej Španjolcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.