(FOTO) Hrvatska u Puli svladala Gruziju, ozljeda Nikole Vlašića

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je u Puli, u prijateljskoj utakmici, Gruziju sa 2:1. Nažalost, više od nove pobjede Vatrenih utakmicu ćemo pamtiti po ozljedama Nikole Vlašića i Juranovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto; fah
Foto: fah
Foto: fah

Utakmica u Puli, koja je u jednom trenutku igrana po pravom prolomu oblaka, pamtit će se kao posljednja utakmica Vatrenih u tamnim pričuvnim dresovima u kojima su s puno uspjeha igrali na povijesnom Svjetskom prvenstvu u Rusiji prošle godine.

Kao i protiv Slovačke u Rijeci prije nekoliko dana gosti su poveli i u Puli 1:0, no, ipak autogolom gostujućeg kapetana Gurama Kašije te golom Ivana Perišića svjetski viceprvaci zaključili su godinu pobjedom. Ovo je šesta pobjeda Vatrenih u 2019. godini, uz dva remija te dva poraza.

Spomenimo kako je izbornik Zlatko Dalić, posve očekivano, napravio velike promjene u momčadi. Pred 5000 gledatelja, dakle, stadion nije bio ispunjen do posljednjeg mjesta budući kako je kapacitet oko devet tisuća, istrčala je momčad koja nije imala iste konture kakve je imala prije par dana protiv Slovaka. Dalić je, kako je najavio, dao priliku svim igračima. Posebno se trudio Ante Rebić, ponekad se čini i previše, dok je prema općoj ocjeni najbolji naš igrač bio Ivan Perišić, koji je dosad u vatrenom dresu postigao 26 golova te polako na trećem mjestu sustiže Eduarda da Silvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA: 2

Kalinić – Melnjak, Škorić, Jedvaj, Bartolec – Kovačić, Badelj – Perišić, Pašalić, Oršić – Rebić

GRUZIJA: 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Makaridze – Khocholava, Navalovski, Kashia, Kakabadze – Jigauri, Aburjania, Qazaishvili, Papunashvili, Gvilia – Lobjanidze

Podsjetimo, u odnosu na utakmicu koju je Hrvatska igrala protiv Slovačke nije bilo Dominika Livakovića, Duje Ćalete-Cara, Dine Perića, Borne Barišića, Luke Modrića, Marcela Brozovića, Nikole Vlašića i Brune Petkovića. Gotovo kompletne momčadi.

Foto: fah
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.