(FOTO) Oršić s dva gola protiv Varaždina vratio Dinamo na vrh HNL-a

Varazdin 04.10.2020. Utakmica 7. kola HT Prve lige izmedju NK Varazdina i GNK Dinamo. Na slici Lirim Kastrati foto HINA/ Marko JURINEC /

Dinamo je slavio protiv Varaždina u utakmici 7. kola HNL-a s 2:1. Dva pogotka za Dinamo zabio je Mislav Oršić, a jedini strijelac Varaždina bio je Domagoj Drožđek s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je krenuo bolje i u prvih pet minuta nekoliko puta kvalitetno napao Varaždin, svaki puta preko bokova i centaršuteva, ali nijedna od tih prilika nije završila udarcem.

U 7. minuti utakmice se okrenula u koristi Varaždina kada je dosuđen kazneni udarac za domaće nakon prekršaja debitanta Lauritsena. Oršić je u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena vratio Dinamo u igru. Zabio je iz slobodnog udarca s oko 20 metara.

Dinamo je za bolju igru nagrađen u drugom poluvremenu, u 54. minuti na slobodnom udarcu spreman je bio opet Mislav Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždin je živnuo pred kraj susreta i bio opasniji sve do 80. minute kada je u igru ušao Lovro Majer, zabio je gol, ali VAR ga je poništio.

Dinamo se izjednačio s Goricom na vrhu HNL-a sa 16 bodova, a Varaždin je ostao na sedam dosad osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.