(FOTO) Pogledajte prekrasni stadion na kojem će Hrvatska igrati protiv Argentine, a možda se na njega i vrati!

Foto: fah

Službenog naziva Nižnji Novgorod stadion mjesto je na kojem će večeras Hrvatska i Argentina zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj stadion ima četiri UEFA-ine zvjezdice, službeni mu je kapacitet 44.899 gledatelja, ali je za ovo Svjetsko prvenstvo zbog sigurnosnih razloga i velikog broja akreditiranih medija smanjen na 43.319.

Ovo je ‘najnesretniji’ stadion jer je tijekom gradnje na njemu bilo nekoliko nesreća, te jedan požar, a radovi su se oduželi unedogled. Trebao je biti dovršen u prosincu prošle godine, ali je datum otvorenja produžen na 14. travnja, pa na svibanj.

Njižni Novgorod će na SP-u ugostiti ukupno šest utakmica, četiri u skupini, te po jednu u osmini finala i četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će se vratiti na njega ukoliko završi prva u skupini D jer će se tu 1. srpnja s početkom u 20:00 po našem vremenu igrati dvoboj između prvoplasirane reprezentacije iz skupine D i drugoplasiranog iz skupine C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.