(FOTO) Približava se Svjetsko prvenstvo: Odlična atmosfera među Vatrenima u dalekom Miamiju…

Foto: Instagram

Hrvatska nogometna reprezentacija 23. ovog mjeseca igra prijateljsku utakmicu protiv vrlo neugodne reprezentacije Perua. Bit će to pravi test Vatrenih uoči Svjetskog prvenstva, ali ne i jedini s obzirom kako Hrvatska tri dana kasnije igra protiv vrlo neugodnog Meksika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: Instagram

S obzirom kako je to prve utakmice relativno dosta vremena recimo kako izabranici Zlatka Dalića imaju vremena za zabavu te razgledanje grada.  Dečki se doista dobro zabavljaju u Miamiju, prava su klapa, razloga za optimizam ipak ima.

Inače, prvi protivnik Hrvatske, Peru, vrlo je ozbiljan je suparnik, 11. na FIFA-inoj ljestvici, dakle, čak i ispred Hrvatske, kako smo već rekli četiri dana kasnije Hrvatska će igrati u Dallasu s Meksikom, dobrim poznanikom protiv kojih pobjeđujemo u prijateljskim utakmicama, ali i gubimo na svjetskim prvenstvima.

‘Meksikanci su naši stari znanci, a skor glasi otprilike ovako – mi pobjeđujemo u prijateljskim, a oni u natjecateljskim utakmicama. Stoga sam uvjeren da je kod naših motiv vrlo visok…”, rekao je izbornik Zlatko Dalić.  Vatreni su na američki kontinent doletjeli sa svih strana svijeta u pauzi od naporne sezone u svojim klubovima. Polako, ali sigurno, približava se i sportski događaj godine, Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.