(FOTO, VIDEO) Odbrojavanje do utakmice istine Modrićeve generacije: Hrvati preplavili Nižnji Novogorod, ima ‘nešto i Danaca…’

Foto: fah

Dva su sata do utakmice istine Modrićeve generacije u Nižnji Novgorodu između Hrvatske i Danske u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Zlatko Dalić uoči utakmice jasno je poručio da će ova utakmica puno toga reći o Vatrenima, odnosno sve do sada učinjeno u skupini neće vrijediti puno ako se ne prođe Danska, jer, kako tvrdi Dalić, ”osmina finala nije krajnji domet ove reprezentacije.”

Nekoliko sati prije utakmice s Danskom izbornika Dalića posjetila je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je u ”svojstvu običnog navijača došla u Rusiju” i to o ”vlastitom trošku.”  Koliko je to mudro prosudite sami, naime, hrvatska reprezentacija predstavlja hrvatsku državu, hrvatsku državu predstavlja i hrvatska predsjednica, nema potrebe za ustupke ljevičarskim ekstremistima koji o našem trošku putuju uglavnom diljem svijeta i to na putovanja koja s hrvatskom državom nemaju puno veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Sudeći prema imenima utakmica s Dancima ne bi trebala biti zadnja utakmica Vatrenih na ovom SP-u, međutim, ne igraju imena, što se potvrdilo o nekoliko navrata na ovom turniru. Redom, ispali su Nijemci, ispali Messi i Argentinci, Ronaldo i Portugalci…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva sata prije početka utakmice na stadionu u Nižnjem Novgorodu, na kojem je Hrvatska prije nekoliko dana demolirala Argentinu, sastav Vatrenih je više manje poznat. Naime, Hrvatska će zaigrati u sastavu:

Subašić, Vrsaljko, Strinić, Vida, Lovren, Brozović, Rakitić, Modrić, Rebić, Perišić, Mandžukić…

Sastav je to koji je prije nekoliko dana svladao Argentince 3:0. Dalić je uoči utakmice imao navodno samo jednu dilemu, Badelj, koji je protiv Islanda odigrao fenomenalnu utakmicu ili Brozović koji je briljirao protiv Argentine, na kraju se naš izbornik odlučio za, kako tvrde neki analitičari, bržeg, pokretljivijeg, Brozovića.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

U očekivanju utakmice istine brojni Hrvati preplavili su Nižnji Novgorod. Očekuje se kako će Hrvata biti više od Danaca i to, kako se tvrdi, barem dvostruko više. No, naravno, brojnost ne znači i prevagu na tribinama, Primjerice, prije nekoliko dana na stadionu u Nižnjem Novgorodu bilo je više argentinskih navijača, no, Hrvati su ih uspjeli nadglasati. Prava atrakcija u Nižnjem Novgorodu ogromna je hrvatska zastava s kojom se, i ispod koje, fotografiraju svi oni koji imaju sreće ovog dana biti na ovom milijunskom gradu na Volgi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.