Fotografija koja puno toga pokazuje: Nakon novog posrtaja sve lošija atmosfera u svlačionici Barcelone, Messi ponovno kadrovira…

Foto: Snimka zaslona

Nakon novog trećeg remija, trećeg poslije nastavka španjolskog prvenstva koje je bilo u privremenom prekidu zbog pandemije koronavirusa, Barcelona je sve dalje od obrane naslova prvaka. Ne samo zbog brojnih posrtaja već i zbog činjenice da u svlačionici spomenutog kluba vlada nezdrava atmosfera. Navodno su igrači nezadovoljni radom trenera, i to nije prvi puta, a prednjači, dakako, ”gazda” svlačionice Lionel Messi, koji ponovno kreće s kadroviranjem, iako se radi o profesionalcu koji je za svoje ”usluge” astronomski plaćen. Quique Setien je navodno nakon što Barcelona nije u derbiju uspjela pobijediti Atletico Madrid na izlaznim vratima, Real Madrid je s druge strane sve bliže naslovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih dana španjolski mediji pišu o nezdravoj atmosferi u svlačionici još uvijek aktualnog prvaka Španjolske, Quique Setien već je izgubio povjerenje igrača, posebno se to odnosi na najveće zvijezde, a kako smo spomenuli najviše nezadovoljni su i Messi i Suarez.

Naime, argentinski nogometaš je u subotu potpuno ignorirao  pomoćnika Edera Sarabiju dok mu je pokušao dati savjet, što je bezobrazno ponašanje nogometaša u čijem radnom opisu ne stoji kadrovska politika kluba već bi trebao biti isključivo koncentriran na nogometni teren. Možda bi tada i rezultati Barcelone bili drugačiji? Neke stvari u Barceloni ne funkcioniraju i to je vidljivo iz zrakoplova, čak i letimičnim pregledom fotografija poslije posrtaja protiv Atletica da se izvući takav zaključak.

Naime, tijekom pauze za osvježenje igrači Barcelone uopće nisu stajali zajedno kako je to već običaj, nisu međusobno komunicirali s namjernom da pokušaju pronaći idealno rješenje kako bi ipak utakmicu odveli prema pobjedi koja im je bila imperativ. Po takozvanom govoru tijela dalo se naslutiti da trener Setien stoji pored linije, dok su pojedini igrači, poput već spomenutih Messija i Suareza, više gledali prema klupi Atletico Madrida nego što su vodili računa o sebi. I dok su se igrači Atletica kao jedan okupili oko trenera neupitnog autoriteta Diega Simeonea te su pažljivo slušali svaki njegov savjet, jednako tako i svaku kritiku, nogometaši Barcelone djelovali su izgubljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je završila nepovoljnim rezultatom za Barcu, bilo je 2:2, Real Madrid će sutra imati priliku otići čak na četiri boda prednosti. Naime, kraljevski klub će dočekati Getafe i veliki je favorit za osvajanje nova tri boda.

Naslovna fotografija možda najbolje pokazuje kakva atmosfera vlada u katalonskom klubu koji je do prije koji tjedan čvrsto obranu naslova imao u svojim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.