Goran Ivanišević i Novak Đoković pod maskama: Je li zbog koronavirusa upitan Roland Garros?

Foto: Instagram/Novak Đoković

Kako smo već pisali otkazan je veliki ATP turnir u Indian Wellsu, a nakon toga je otkazan i Miami. Tenisači i tenisačice najmanje mjesec dana bit će bez nastupa na turnirima. Prema nekim najavama moguće je da se otkažu svi turniri do onog velikog, u Parizu.  S obzirom na situaciju postavlja se pitanje je li upitno održavanje i drugog Grand slam turnira sezone Roland Garros, koji se u svibnju igra u Parizu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki predsjednik, Donald Trump, zbog mjera opreza, donio je odluku kojom se zabranjuju svi letovi iz Amerike u Europu.

Ipak, srpski tenisač Novak Đoković i njegov hrvatski trener Goran Ivanišević skupa su s ostatkom svoga tima uspjeli uhvatiti ‘posljednji let’ preko bare iz SAD-a u Europu. Koliko su bili ‘na knap’ pokazuje i objava fizioterapeuta Novaka Đokovića Marca Pachinija na Instagramu:

”Posljednji let za Europu! Od sutra nema više letova između SAD-a i Europe!”, napisao je Pachini, prenosi portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

last flight avalaible to Europe! from tomorrow no more USA ✈ Europe and viceversa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Marco Panichi (@marco_panichi1) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.