Goran Ivanišević odgovorio na pitanje oko koronavirusa na svoj način: ‘Zaraziti se možeš svugdje, ali mislim da nitko neće kihati u teniski balun’

Foto: fah

Goran Ivanišević u razgovoru za HRT govorio je o tome kad bi se tenis mogao vratiti na međunarodnu sportsku scenu tek u proljeće sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Što se tiče sportaša najgore je zdrav si, hoćeš se baviti sportom, a ne možeš i pitanje je kad ćeš moći. Ovo je situacija za koju nitko nije bio pripremljen. Nadam se da ćemo svi iz ovoga izaći kao bolji ljudi i pametniji, samo je pitanje kad”, rekao je.

“Moja najoptimističnija procjena je proljeće sljedeće godine. Čuo sam da čak razmišljaju o pomicanju Australian Opena za treći mjesec, što je također opcija. Tenis kakav smo pamtili nema šanse da bude prije Roland Garrosa ili Wimbledona sljedeće godine”, smatra on.

Odgovorio je i na strahove nekih stručnjaka da bi se virus mogao prenijeti “kihanjem u loptu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim čestitati i zahvaliti ljudima koji rade od 0 do 24. Mi ih slušamo, puno dobrih stvari su rekli i donijeli puno dobrih odluka i na tome im veliko hvala. Neke stvari meni nisu jasne, a pogotovo ova – igram tenis 40 godina, a nikad nisam kihnuo u ‘balun’. Zaraziti se možeš svugdje, ali mislim da nitko neće kihati u teniski balun”, našalio se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.