Hajduk se odrekao Grdovića: ‘Ne daju mu da pjeva, misle da sve što je uz HNS automatski protiv Hajduka’

Foto: fah

Hajduk se odrekao Mladena Grdovića, pišu 24sata, čiji je izvor Duško Lokin. Kaže kako mu ne daju više pjevati niti će puštati njegove pjesme tijekom utakmica “bilih” jer se na Svjetskom prvenstvu u Rusiji družio s Davorom Šukerom i Damirom Vrbanovićem. Razmišljaju kako sve što je uz HNS automatski protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao djecu su nas učili kako se voli Hajduk. Ni za kakav novac cijeli život po svijetu pjevamo našem klubu, veličamo ga. Tko su ti klinci, tko je Naš Hajduk da takvo što radi?! Grdović je Hajduku dao sve: srce, život, pjesme, ljubav… Što god oni rekli, Mladen je bio i ostao kralj Torcide”, kaže Lokin.

Torcida kao udruga navijača očito također nema pravo na svoje mišljenje. Zbog svega Grdović je slomljen.

Nedavno su zbog druženja s čelnicima HNS-a otkazali nastup i na Biloj noći u Kölnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.