Hajdukovci podržali Torcidu i istrčali na Maksimir u crnom s natpisom “Kontra mraku, kontra sili”

Foto: Hajduk Twitter

Prije točno pet godina, derbi između Dinama i Hajduka nije odigran. Naime, tada je zbog zabrane ulaska na stadion dijelu navijača, Torcida vratila karte i krenula natrag u Split, a igrači Hajduka su se solidarizirali i nisu izašli na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nažalost ništa se nije promijenilo. Ponovio bih svaku riječ izgovorenu na splitskoj Rivi. Hajduk je pokazao da je otvoren za dijalog, ali isto tako da nas ne zanimaju kozmetičke promjene niti političke predstave. Mi želimo stvarne promjene i reforme za zajedničko dobro hrvatskog nogometa. Opet, na žalost, primjećujemo da se problemi našeg nogometa pokušavaju prikriti skretanjem pažnje na navijače, pri čemu u dijelu prijedloga postoji i opasno ugrožavanje ljudskih prava”, stoji u priopćenju koje je potpisao Benjamin Perasović, predsjednik Nadzornog odbora HNK Hajduk.

Igrači Hajduka uoči derbija na teren su izašli u crnim majicama s porukom “kontra mraku, kontra sili”.

Riječ je o protestu protiv postroženja zakona o navijačima, ali i poruka koja pokazuje borbu Hajduka protiv vodstva Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.