Hrvatska od 15 sati igra protiv Walesa, tri boda su imperativ

Foto: fah

Reprezentacija Hrvatske danas od 15 sati u osječkom Gradskom vrtu igra treće kolo skupine E kvalifikacija za EP protiv Walesa, a igrat će pod imperativom pobjede. Hrvatska je na početku kvalifikacija neuvjerljivi svladala Azerbajdžan u Maksimiru, a potom su poraženi od Mađarske u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je jer Dalić ne može računati na Rakitića, Vrsaljka, Rebića, Roga, Bradarića, Pivarića, Sosu i Pjacu. Iz U-21 vrste izbornik je “povukao” Josipa Brekala Alena Halilovića, Duju Ćaletu-Cara i Filipa Benkovića, a pozive su nakon pretpoziva dobili najbolji strijelac HNL-a Mijo Caktaš i branič Osijeka Škorić.

“Moramo uzeti tri boda i nije bitno kako. Odradili smo sedam dobrih treninga i svjesni smo da ćemo morati imati posjed lopte, da moramo biti koncentriraniji i odgovorniji. Što se tiče pritiska, on je kod nas uvijek prisutan, mi smo takav narod”, rekao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.