(FOTO) Hrvatska teško oštećena u Turskoj: Vatrenima nije suđen čisti jedanaesterac!

Foto: fah

Vatreni večeras igraju jednu od presudnih utakmica za plasman na Svjetsko prvenstvo, koje se iduće godine igra u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turska – Hrvatska

U Turskoj je počelo otvoreno, s obje strane, uz dodatak kako je Hrvatska ipak nešto bolja, barem u prvom dijelu prvog poluvremena. Vatreni su propustili dvije velike prilike, Turci jednu.

Hrvatska je do velike prilike došla u 9. minuti, bila je to druga prilika za Vatrene. Naime, kapetan Modrić je iz slobodnjaka sjajno ubacio pred gol, Kalinić glavom prebacio na drugu stativu, gdje se lopta ispred Vide od Yilmazove ruke odbila u stativu.

Bilo je to klasično, namjerno igranje rukom, za crveni karton i, naravno, jedanaesterac za Hrvatsku. Teško je vjerovati kako je to promaklo mađarskom sucu. Glavni sudac utakmice je Viktor Kassai.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku utakmice prilika za Tursku u 11. minuti, te u 32., ali srećom za Hrvatsku ništa previše opasno.

Sastav Turske:

Babacan; Ayhan, Topal, Soyuncu, Erkin – Sahin, Ozyakup, Calhanoglu – Arda Turan – Yilmaz, Tosun.

Sastav Hrvatske:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subašić; Vrsaljko, Lovren, Vida, Pivarić – Modrić, Badelj; Brozović, Kovačić, Perišić – Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.