Hrvatski vaterpolisti hit na internetu: Kilogrami mi ne predstavljaju opterećenje

Foto: fah

Hrvatski vaterpolisti plasirali su se u finale Olimpijskih igara, a posebnu pažnju svijeta privukao je 38-godišnji član Barakuda Josip Vrlić. I to ni više ni manje nego zbog svog izgleda. Sada se oglasio i on sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip ima 198 centimetara visine, a težak je čak 136 kilograma. To ga čini jednim od najtežih sportaša na Olimpijskim igrama. Već godinama je poznat kao jedan od najboljih centara u svijetu vaterpola. No, Vrlić uspješno podnosi napore koje mu zadaje kondicijski trener reprezentacije Pero Kuterovac.

“Da je sve u težini, svatko bi mogao nabaciti 20 kilograma i biti dobar. Treba tu kilažu moći nositi. Ja sam po prirodi ‘plovan’, tako da mi kilogrami ne predstavljaju opterećenje dok plivam, a u igri mi naravno daju prednost. I uopće ne jedem puno, takav mi je očito genetski kod”, istaknuo je Vrlić za 24sata.

“Već pet ili šest giodina sam na ovoj težini, ali imam ja i visine pa se to dobro rasporedilo, dobro ja to nosim”, rekao je kroz smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.