HSV izborio ostanak u Bundesligi, Badelj nastupio

Nogometaši HSV-a izborili su ostanak u Bundesligi nakon što su u uzvratnom susretu doigravanja za ostanak odigrali 1-1 na gostovanju kod Greuther Fürtha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica u Hamburgu završila je bez golova, pa je HSV bio uspješniji zbog gola postignutog u gostima.

HSV je poveo golom Pierrea Lasogga u 14. minuti, a izjednačio je Stephan Fürstner u 60. minuti. U posljednjih pola sata Furth je jurnuo po drugi gol i plasman u ‘elitni razred’ njemačkog nogometa no nije uspio. Milan Badelj je odradio cijeli susret za HSV, dok je Ivo Iličević propustio utakmicu zbog ozljede.

HSV je ove sezone osvojio 16. mjesto pa je morao u doigravanje, dok su direktno iz lige ispali Nurnberg i Eintracht Braunschweig. U prvu ligu su ušli Koln i Paderborn, a Greuther Fürth je osvojio treće mjesto izborivši dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.