Insajder nakon zadnje epizode ‘Posljednjeg plesa’ otkriva tajnu Jordanovog odlaska

Foto: Snimka zaslona

“Posljednji ples” Michaela Jordana i dalje je tema u medijima. Skip Bayless, danas televizijski kritičar, u vrijeme događaja iz filma je adio kao kolumnist Chicago Tribunea i sve je pratio iz prvog reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U ožujku te godine sjeo sam s generalnim generalnim menadžerom Jerryjem Krauseom, a u svibnju, tijekom serije doigravanja protiv Charlottea, imao sam veliki intervju s Philom Jacksonom. Obojica podjednako snose veliku odgovornost za skraćivanje najboljih dana Jordanove karijere”, priča Bayless.

“Krauseov i Jacksonov odnos se raspao i prije početka sezone se znalo da će Jackson otići čak i ako ostvari omjer 82-0. A znalo se da Jordan odlazi ako ode Jackson”, kaže Bayless, autor knjige o NFL momčadi Dallas Cowboysa, prenose Sportske novosti.

“Bio je to Philov Posljednji ples, nije morao biti i Michaelov. To je bilo pogrešno…Godinu dana kasnije Jackson s 54 godine preuzima Lakerse sa Shaqom i Kobeom. Te su sezone osvojili prvi od tri uzastopna naslova. Dakle, Jackson pobjeđuje, a Jordan gubi. Ne razumijem zašto je Jordan žrtvovao dvije godine karijere zbog Jacksona. Jackson je prvo izmanupulirao Krausea da ga angažira, a zatim ga prevario i okrenuo Jordana protiv njega”, kaže Bayless koji Jacksona naziva manipulativnim nadimkom ‘Spin Master’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.