Ivan Rakitić: ‘Nije mi se svidjelo ponašanje Barcelone, nisam to zaslužio’

Foto: fah

Ivan Rakitić, o čijem se odlasku iz Barcelone nagađalo ovoga ljeta, izjavio je kako mu se nije svidjelo ponašanje kluba u toj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne zaslužujem, niti sam zaslužio, određeno ponašanje. Mogu jasno reći da je bilo više stvari koje mi se nisu svidjele. To znaju oni koje donose odluke, a to znamo i mi. No, ponekad moraš prihvatiti stvari koje ne razumiješ i gledati prema naprijed. Za klub mora biti najbolje ono što je najbolje za nas igrače. Nismo ovdje kako bismo se smijali i zbijali šale”, rekao je Rakitić.

“Ono što želim jest uživati. Bila su ovo teška vremena, no okrenuo sam stranicu i ne želim previše razmišljati o onome što je bilo. Sada je potrebno naporno raditi, najviše što se može, jer dolazi ključni dio sezone. Želim da moji suigrači, treneri i navijači”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.