Ivan Rakitić s obitelji vrijeme godišnjih odmora provodi u New Yorku: Hoće li napustiti Barcelonu?

Foto: Instagram

Nogometaš Barcelone i hrvatske nogometne reprezentacije vrijeme godišnjih odmora s obitelji provodi u New Yorku. Posjet ”Velikoj jabuci” Rakitić je iskoristio kako bi posjetio ured Barcelone u ovom velikom gradu. Na stranicama Barcelone piše kako je Rakitić prvi igrač iz trenutne katalonske momčadi koji je posjetio tamošnji ured. Naravno, nije prvi u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Te amo mi vida.!!!❤️? @raquel_mauri #NYC

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadovoljstvo je biti u novim Barceloninim prostorijama. Svi se krećemo u željenom pravcu. Sve je spremno za naš dolazak u srpnju pa ćemo svi iz Barce moći uživati ovdje,” rekao je tom prilikom Rakitić.

Čak i na odmoru Raketa se morao suočiti s brojnim pitanjima, jedno od njih je svako i pitanje vezano uz eventualni odlazak iz Barcelone, iako većina novinara tvrdi da Rakitić sigurno ovog ljeta neće iz kluba pojedini španjolski i engleski mediji i dalje su uporni glede njegovog navodnog odlaska na Otok, spominje se Manchester United, ali i njemački prvak Bayern.

“Nitko u Barceloni ne želi pustiti Rakitića, koji je produžio ugovor uz odštetnu klauzulu od 125 milijuna eura, no s obzirom na situaciju na tržištu i ulogu Rakitića bit će zainteresiranih klubova,” napisao je novinar Mundo Deportiva Xavier Bosch. Malo tko vjeruje da bi Rakitić doista ovog ljeta mogao napustiti redove jednog od najjačih klubova svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?❤️?? @ivanrakitic

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevezano uz sam posjet Rakitića New Yorku, podsjetimo, Barcelona će u New Yorku odigrati utakmicu s Juventusom 22. srpnja, da bi putom krenuli u nastavak američke turneje, utakmica s Manchesterom u Washingtonu na rasporedu je 26. srpnja i susret s Realom u Miamiju tri dana kasnije. U SAD-u i Barcelona i Real imaju veliku vojsku navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.