Izbornik Škotske: ‘Zasluženo smo pobijedili, borili se do posljednjeg trenutka’

Foto: snimka zaslona

Izbornik škotske reprezentacije Steve Clarke, rekao je da su Škoti zasluženo otišli na Euro prvi put nakon 22 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znamo što smo postigli, bili smo čvrsti i odlučni. Osjećaj je nevjerojatan. Zasluženo smo pobijedili, borili se do posljednjeg trenutka, nismo gubili nadu i ostvarili smo rezultat”, rekao je Clarke novinarima poslije utakmice u Beogradu, prenose srpski mediji.

“Suočeni smo s pošasti i drago mi je zbog toga što smo uspjeli vratiti osmijeh naciji. Nadam se da će nas nasmijani dočekati po povratku u zemlju”, dodao je Clarke.

“Mogu samo zamisliti kakav je osjećaj kod ljudi u Škotskoj. Vrlo emotivan trenutak za nas. Osjećamo veliko olakšanje, pritisak je bio ogroman”, kazao je Clarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.