Izbornik Stanković objavio popis futsal reprezentativaca za oglede s Italijom

Hrvatska futsal reprezentacija ponovno se okuplja nakon proljetnih kvalifikacija, u kojima je u Dubrovniku izboren EURO koji se održava naredne godine. Ovoga puta je riječ o dvije prijateljske provjere protiv vrlo jake i dobro nam poznate selekcije Italije, aktualnih europskih prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranici Mate Stankovića trebali bi se okupiti 20. rujna kako bi odmjerili snage s Talijanima, a utakmice će biti odigrane 22. rujna u Novigradu, s početkom u 19:00 sati, te 23. rujna u Opatiji, s početkom u 19:30 sati.

Za ovu reprezentativnu akciju pozvana su provjerena i standardna imena, izbornik je odlučio u svako okupljanje uključiti i nekolicinu nadarenih U-21 članova, poziv su dobili Futsal Dinamov Matej Horvat i Luka Perić iz Nacionala, te Squareov Marinko Šamija. Treba istaknuti kako se nakon oporavka od teške ozlijede u reprezentativni krug ponovno vraća Matija Capar, a Tihomir Novak tražio je poštedu zbog prinove u obitelji, piše portal Hrfutsal.com.

Izbornik Stanković sastavio je popis od idućih igrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saša Babić (Pesarofano), Kristijan Grbeša (Nacional), Vedran Matošević (Nacional), Luka Perić (Nacional), Franco Jelovčić (Split Tommy), Josip Suton (Split Tommy), Jakov Grcić (Split Tommy), Ivo Jukić (Split Tommy), Duje Bajrušović (Split Tommy), Andrej Pandurević (Osijek Kelme), Dario Marinović (ElPozo Murcia), Matija Capar (Futsal Dinamo), Matej Horvat (Futsal Dinamo), Franko Bilić (Ekonomac), Maro Đuraš (Square), Marinko Šamija (Square) i Duško Martinac (Vrgorac).

U stručnom su stožeru još vođa puta Boris Durlen, treneri Marinko Mavrović i Marin Smoje, trener vratara Luca Chiavaroli, liječnik Krešimir Kolić, fizioterapeut Branimir Anić, tajnik Siniša Bačić te Dario Žgrablić iz Komisije za mali nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.