Jasna poruka britanske Vlade prema kojoj bi se Premier liga trebala uskoro nastaviti, sve će biti jasnije u petak

Foto: fah

Sezona u engleskoj Premier ligi prekinuta je zbog pandemije koronavirusa 13. ožujka, iako postoji plan po kojem bi se sezona trebala nastaviti brojni igrači, koji ne bi igrali ali bi primali plaće, izrazili su rezervu prema nastavku sezone dok pandemija još traje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Veliki broj igrača se ne osjeća ugodno zbog skorog povratka na teren. U ligi jedino situaciju ozbiljno shvaćaju kada neko u klubu umre, s tugom ćemo se sjećati ovog razdoblja”, za ESPN je kazao jedan izvor iz Premiershipa.

Za razliku od Serie A, La lige, Bundeslige iz Premierlige nisu objavili nikakav protokol prema kojem bi se igrači trebali ponašati nakon što se vrate na teren. Za petak je zakazan sastanak na kojem će se raspravljati o nastavku sezone, iako u jednom dijelu vlada otpor glede povratka na teren, pa čak i ako će se igrati bez nazočnosti gledatelja.

Iz Vlade Velike Britanije su poslali jasnu poruku Premier ligi i klubovima da bi se natjecanje trebalo nastaviti što prije. Iz UEFA-e su poručili da naprave plan po kojem bi se sezona nastavila do 25. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.