Jedan od najboljih igrača svih vremena Atletica iz Madrida Fernando Torres vraća se u voljeni klub!

Foto: fah

Fernando Torres(30) novi je igrač Atletica iz Madrida, španjolskog prvaka i finalista Lige prvaka.
Vijest je potvrđena na službenim stranicama kluba, gdje piše da na posudbi ostaje sigurno do ljeta 2016. kada će prema prikazanom klub vidjeti što dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijete španjolskog prvaka vraća se nakon 10 godina u matični klub, u koji je stigao kao 15-godišnjak iz gradskog konkurenta Reala gdje je proglašen neperspektivnim. Nakon četiri fantastične sezone gdje je kao vrlo mladi centarfor postigao 63 prvenstvena pogotka. Sa 19 godina postao je najmlađi kapetan Atletica, a ukupan broj pogodaka u službenim utakmicama popeo se na 91!

U sezoni 2007/08 prelazi u Liverpool gdje igra sa uspjehom slijedeće četiri sezone i postiže 65 prvenstvenih pogodaka. Sezone 2010/2011 prelazi u Chelsea gdje njegova karijera počinje stagnirati. Ove sezone prešao je u talijanski Milan, ali ni tamo se nije bolje snašao postigavši svega jedan pogodak.

Mario Mandžukić i Antoine Griezmann dobili su tako veliku konkurenciju u napadu, pogotovo stoga što navijači Atletica, popularni „Frente“, nisu zaboravili ljubimca Vincente Calderona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.