Jedan od najvažnijih igrača odbija potpisati ugovor jer želi biti među najplaćenijim igračima Modrih

Foto: fah

Kevin Theophile-Catherine još nije potpisao novi ugovor s Dinamom. Navodno je to jer želi veću plaću, želi biti među najplaćenijim nogometašima plavog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu Sportske novosti, postojeći ugovor ima trajanje do 30. lipnja. Nakon toga postaje slobodan igrač. On po Transfermarktu vrijedi 5 milijuna eura, a ako ugovor istekne može otići bez ičega.

Francuski branič u Dinamo je došao u ljeto 2018. godine iz St Etiennea kao pojačanje. Theophile je u ovih godinu i pol dana odigrao puno odličnih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.