Jedni hvale Kalinićev potez, a drugi kažu: “Odbiti takav ugovor je potpuna ludost. Mislim da bi mu u gradu trebali podići spomenik. “

Foto: fah

Nakon što je odbio ponudu iz Kine i odlučio ostati u Fiorentini, Nikola Kalinić (29) osvojio je srca svih navijača “viole”, no ima i onih koji smatraju da je krivo odlučio. Jedan od njih je i bivši napadač Fiorentine Francesco Graziani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odbiti takav ugovor je potpuna ludost. Mislim da bi mu u gradu trebali podići spomenik. Jasno mi je da ljudi nekad emotivno reagiraju, no ja bih na njegovom mjestu drukčije odlučio. U biti, za taj novac bih išao igrati i u Bangladeš. Napravio je čistu glupost”, rekao je Graziani.

Podsjetimo, Kaliniću su Kinezi nudili 12 milijuna eura na godinu, no hrvatski napadač odlučio je ostati u Fiorentini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.