Kad lider reprezentacije Domagoj Duvnjak ne gubi nadu: Lov na zlato koje hrvatskom rukometu nedostaje!

Foto: fah

Najbolji hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak, nažalost, platio je ”ceh” visoke pobjede hrvatske reprezentacije protiv Srbije. Jasno da je Domagoj izgubljen za prvi dio Europskog prvenstva te je umjesto njega Lino Červar uputio poziv Denisu Buntiću i nije pogriješio, što se vidjelo i protiv Islanda, kada je Denis odigrao nekoliko važnih poteza u trenucima kad se utakmica lomila i napokon u drugom dijelu prelomila u našu korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali Domagoj Duvnjak obratio se svim navijačima te hrvatskoj javnosti koja sa zebnjom očekuje vijesti o stvarnom stanju ozljede igrača bez kojeg Hrvatska i kada pobjeđuje nije ista momčad. Domagoj je po mnogima vođa ove reprezentacije, ove generacije hrvatskog rukometa. Duvnjak je kao rekonvalescent stigao na Euru te je, kako smo spomenuli, već u prvoj utakmici ozlijedio list noge. Nijemci nisu bili presretni odlukom Domagoja da zaigra na Euru u Hrvatskoj.

”Određene su mi terapije za ozlijeđeni list. Imamo vrhunske fizioterapeute i liječnike, sve što je potrebno u prvim danima nakon ozljede. Moram priznati da mi je teško pala činjenica da ne mogu pomoći u ovim važnim utakmicama, ali se neću predati. Prije svega zbog ove momčadi, mojih najvećih prijatelja, ali i cijele javnosti, svih koji žive za rukomet ovih dana”, poručio je Duvnjak, koji je i ovom porukom pokazao da diše zajedno sa svim dečkima na parketu, s izbornikom, stručnim stožerom, navijačima, s istim ciljem, medaljom na Euru.

”Operirao sam koljeno samo da bih stigao igrati Europsko prvenstvo doma, ali ne gubim nadu i najveći sam navijač uz TV. Vjerujem u njih i znam da će se i bez mene složno i sigurno polako penjati prema cilju”, zaključio je najbolji hrvatski rukometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je ipak u svemu što je rekao jedno ključno, poruka kako ”ne gubi nadu.” Hrvatska i bez Duvnjaka, s obzirom na viđeno protiv Islanda, može daleko, no, Hrvatska je s Duvnjakom, pravim Duvnjakom, možda i prvi kandidat za zlato, jedino zlato koje hrvatskom rukometu još uvijek nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.